#1 Poznati inspirišu: Vamp winter lookDanas mi je jedna od mojih profesorica rekla: "Uradi, reci nekome, odbrusi i neka se naljute, ne mora sve biti po pravilima drugih za rad njihove sreće..."
Čemu pravila u životu? Da bih se kršila ? Pravila su tu da te sputavaju u željama i snovima, vjerujem da je tako. 
Još malo i gotova ova godina, ja ću da je završim ovom objavom i to da prekršim jedno bitno pravilo u šminkanju (profesorice nadam se da se i ovo važi): ako naglasiš oči, neka ti usne budu neutralne i obrnuto. 
Ja sam to sebi dala za pravo inspirisana Demi Lovato koja je na crvenom tepihu to hrabro nosila:Jedino što je ona imala boljeg frizera od mene, a za ostalo mislim da sam dobro prepisala. 
Mislila sam da će ovo biti jako naporno kopirati, ali sve što je potrebno je dva-tri poteza kreonom pa blendanje, kreon i blendanje...Postupak do besvijesti možete ponavljati sve dok ne dobijete željenu jačinu na očima i na kraju dodate malo smeđe boje u pregib oka i to je to. Dajte sebi potpunu slobodu da ovo izvedete na ovaj i onaj način (dodate šljokice ili tuš da uokvirite oči). Izvinite sva pravila svijeta, ali ja sam morala tako.U narednoj godini koja je ispred nas želim da svi budete zdravo i da slijedite svoje srce. Kršite pravila. Nazovite prve momka koji vam se sviđa, uradite najluđu stvar koju možete da zamislite, volite, zaboravite ponos...
Sretna godina svim strahovima, stresovima i urnebesima koje ste prošle, sretna godina za sretne početke, puno ostvarenih želja i bez uzdaha kad vas neko pita da li ste dobro. Sretna godina za sve uplakane i snene oči u kasne sate, za sve tople zagrljaje i krevete. Sretna Nova za sve petice i desetke. Sretna Nova svim velikim pobjedama i malim koracima do nje pa makar to bio uspjeh da stignete na tramvaj.


Sretna vam Nova godina i ostajte mi zdravo do sljedećeg čitanja i pisanja.
S ljubavlju, Š. <3

Broj komentara: 11:

 1. Meni se dopada,divno ti istice oci.
  Pravila su tu da bi se krsila,alo ne zna svako ni to kako,treba raditi hehe :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Lijepo uradjeno, i ja ću da probam :D
  Pogledajte moj blog, novi je
  http://beautyrebel09.blogspot.ba/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pošalji mi na fb ukoliko uradiš nešto slično biće mi drago :) <3

   Izbriši
 3. Divnoca, veoma mi se dopada ! :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Odliičan post!!!

  Pogledaj naš novi post- http://diyformi.blogspot.rs/2016/01/diy-ram-sa-slikom.html

  OdgovoriIzbriši
 5. Sjajn post draga♥
  https://ilanna07.wordpress.com/

  OdgovoriIzbriši

sejlaosm. Pokreće Blogger.