ZAFUL BAG // Pink & Grey


Kako se vi nosite sa obavezama? Ja jako dobro. Naučila sam godinama da rasporedim posao koji imam i uvijek se trudim da poštujem datume, rokove i dogovore. Znam, ponekad je najteže pokrenuti se i započeti, ali kasnije se događaji sami nizaju u našu korist. 

Kad su mi stigle ove dvije predivne torbice sa ZAFUL sajta bila sam presretna. Rekla sam već da su torbice moja opsesija i nikad mi njih dosta, ali ove preslatkoće su kao da sam ih ja dizajnirala - sive/roze nijanse, malih dimenzija, ali sve potrebno mi može stati i izgledaju kvalitetno.
Ja više volim manje torbe jer inače imam potrebu da smjestim mikser u istu. Šta ja znam može mi zatrebati, pa je li?

Siva torbica je napravljena od kvalitetne lažne kože sa zlatnim detaljima. Iznenadili bi se kako je malih dimenzija ova torba (21,5x10x17). Na sajtu je možete pronaći u raznim bojama, ali je meni siva bila najljepša i najluksuznije mi je djelovala. 
Torba je postavljena jačim materijalom i ima dvije pregrade. Šavovi, ručke i svi detalji su kvalitetno urađeni. Ova torba ima i dugi kaiš. 


@sejlaosm

Iskrena da budem rozu torbicu sam kupila jer mi je ostalo tačno toliko novca do sume koju sam mogla potrošiti. Malešna je poput mog dlana (18,5x6,5x14). Ova torbica je također postavljena i ima mali džep sa strane. Šavovi, ziper i svi detalji su jako kvalitetno uređeni. Kaiš je dužine 1m i može se podešavati. Uklapa se idelano u noćnim i dnevnim kombinacijama. 


@sejlaosm


ZAFUL mi je jedan od najdražih sajtova na kojem sam kupovala i s kojim sarađujem. Preglednost, jednostavnost pretrage, dobro sortirane kategorije, recenzije i opis proizvoda je nešto što mene kupuje na prvu.

Da li vam se dopada moj izbor torbica sa ovog sajta?
Kako bi vi kombinovale ove torbe?

Do sljedećeg čitanja i pisanja.
S ljubavlju, Š. <3

Broj komentara: 11:

 1. Za mene su, ove male trobice, zaposjele tron, u odnosu na dosadašnje velike i što su jačih boja bolje se kotiraju. 😊

  OdgovoriIzbriši
 2. Koliko su predobre torbice! Odličan izbor. Fotke su, takođe, vrh! ♥

  fashionholicyeahh.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Torbice su prekrasne ♥


  http://angelinavukovic.blogspot.ba/

  OdgovoriIzbriši
 4. Preslatke su, dobar izbor boja ali mislim da si nam trebala ubaciti vise fotografija. Ove sto vidim su divne i voljela bi vidjeti jos!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti draga, vjerujem da će biti mnogo fotografija i na IG. :*

   Izbriši
 5. Preslatke su, dobar izbor boja ali mislim da si nam trebala ubaciti vise fotografija. Ove sto vidim su divne i voljela bi vidjeti jos!

  OdgovoriIzbriši
 6. Roza torbica mi je pre pre ljepaaa
  Odlican izbor

  Maggie's Blog

  OdgovoriIzbriši

sejlaosm. Pokreće Blogger.