Yellow Coat


Vjerujete li vi u ljubav na prvi pogled? Ja vjerujem i to od momenta kad sam vidjela na svojoj najdražoj online prodavnici ovaj žuti kaput. Kad kupujem ili biram odjeću i obuću znam da je taj komad pravi ukoliko mogu da zamislim više od tri kombinacije u koje može da se uklopi. Žuti kaput mi je bio perfektan za jesenje dane i teksas, a zamišljam ga ljeti uz bijeli šorc.

Kaput je napravljen od laganog materijala u kojem ima i procenat pamuka. Lagan, ali jako topao upečatljiv komad koji vrišti stilom. Šavovi i džepovi su jako dobro odrađeni. 
Na krajevima kragne su lažna dugmad da se ne bi uvili. Uz mantil dođe i kaiš koji lijepo naglasi struk. 

@sejlaosm
Iako nesvakidašnje boje ovaj kaput mogu savršeno nositi u elegantnim i ležernim verzijama. Kako se ja svako jutro budim ili kao dama ili kao mali buntovnik, onda ovo žuto čudo kao da traži da ga nosim u svim prilikama. Imam ja ljudi nešto i pored ovoga u ormaru, majke mi moje! Mislim da je ovaj žuti kaputić pravi nastavak moje priče od jučer "Kako je biti Parižanka u Sarajevu?". Divno je imati makar malo Pariza u svom DNK.
Kaput: SheIn
Košulja: H&M
*PR 

Ostajte mi zdravo do sljedećeg pisanja i čitanja,
S ljubavlju, Š. <3Broj komentara: 6:

  1. Ne svidja mi se, mislim da nije praktican, ali mislim da svak treba kupovati sto mu se svidja :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Za sve neupućene hejtere, moram reći da je žuta boja jedna od najatraktivnijih ove jeseni, zapravo, kaputi i ostale stvari u ovoj boji su jako moderne i in trenutno. kaput je jako dobar, svidja mi se zaista, iako to nije moj stil odevanja, predobro ti stoji, drago mi je da si se odlucila da ga imas za sebe jer je pravi izazov nositi ga, i ne moze to svako. Svak cast.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši

sejlaosm. Pokreće Blogger.