#2NEW IN: Avon i prva saradnja


Jučer me je u 9h nazvao dostavljač iz AVON-a i obradovao me novim proizvodima. Noć prije toga sam učila jako kasno i možete samo zamisliti kako sam izgledala i koliko mi je san bio potreban, ali od sreće sam odmah ustala iz kreveta...
Morala sam da se odvojim od svog paketića i odem u školu, naravno jedva sam čekala da dođem kući i pogledam (ne znam kako sam od sreće uradila test iz automatike).
Kada sam došla kući sjela sam i detaljno sve pogledala...
Prvo su me dočekali dva letka sa predivnim i inspirativnim porukama :



U jednoj kutiji sam pronašla lak u koji sam se zaljubila na prvi pogled (u nijansa 'Aurora'). Predivna ljubičasta boja sa sitnim srebrenim šljokicama. Već danas sam nalakirala nokte s njim, vjerujte mi sasvim je dovoljno da nanesene jedan sloj i jako, jako se brzo suši. 



*blic



A nešto čemu sam se oduševila je AVON lip crayon u nijansi 'Wils Orchid' i prije svega ambalaža je prelijepa, vidi se da su se potrudili i da se na ama baš sve mislilo. Mene ambalaže kupuju, priznajem. Nijansa je totalno za ovaj period između ljubičasto i bordo uz mrvicu ciklama boje. Kad sam tek pogledala bila sam malo skeptična po pitanju ovog vrha i preciznosti, ali kad sam vidjela sa kakvom lakoćom se nanosi svaka sumnja je otklonjena.
Trajnost je stvarno zadovoljavajuća i sjajan je kada se nanosi, a vremenom se suši na mat.




I još jedna prelijepa ambalaža dvostranog kreona COLORTREND - crna i srebrena.. Što se tiče teksture tvrde su do one mjere koja je dobra da se razmaže po kapku i spoj nijanse je savršen za kreiranje nekog izgleda koji ću vam pokazati ispod.





U kutiji su se našli i dvije olovke za oči također COLORTREND jedna je crna -Black i druga tamno, tamno ljubičasta-Plum (na početku sam čak i mislila da su dvije crne olovke). Rijetko kad kreon stavljam u suznu liniju osim ako nije riječ o nekom dramatičnom izgledu, ali će poslužiti za neki takav make up. 
Jako su mekani i dobro se razmazuju, da vam nekako pobliže pojasnim masni su u dodiru sa kožom i pod prstima. Za trajnost i preslikavanje ne znam još ništa.



I na kraju oduževljenje na razne teme-AVON paleta sjena 8-u-1 nijansa 'Nude shimmer' koja me osvojila na prvu. Opet je fantastično pakovanje i sam odabir nijansi. Nadam se da će me kamera poslužiti i da ću vam moći slikati ili snimiti neki make up izgled koji sam zamislila sa ovom paletom i onim karminom u stiku koji mi je također stigao.









*Sve proizvode sam dobila na testiranje kao poklon

Da sumiramo utiske - hvala AVON-u prije svega, ponosna sam na sebe što je moja prva saradnja sa firmom koju sam i prije bloga voljela, sad imam razlog više da nastavim dalje da radim i pišem. Sad planiram mnogo šta jer ovo mi je došlo kao vjetar u leđa. Također, mislim da sam sa ovim napravila jedan ozbiljan korak jer moja prva saradnja je došla nakon tri mjeseca u blogosvijetu.. Hvala PR-u AVON-a Šejli (ima i do imena).


Ostajte mi zdravo do sljedeće objave. 

S ljubavlju, Š. 





























Broj komentara: 10:

  1. Odličan post, čestitam na saradnji! Dobrodošla u blogosferu i nastavi da nam postujes :D

    http://asja91.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, hoću i molim te pretplati se na moj blog :D
      Sada ću da pogledam i tvoj blog :*

      Izbriši
  2. Odličan post!!!

    New post- http://diyformi.blogspot.rs/2015/12/novogodisnji-kolacici.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, molim te pretplati se na moj blog :)
      sad ću pogledati tvoj blog...

      Izbriši
  3. paletica me strašno privlači, taman one nijanse na koje bacam oči u poslednje vrijeme šta god da gledam.

    čestitam :D :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prelijepa je zaista, slična mi je novoj 'All About Nude' od Essence,s tim da je AVON-ova ozbiljno pigmentovana :D hvala <3

      Izbriši
    2. predpostavila sam da je 'jača' jer Avon zaista ima prekvalitetne sjene, koju god sam kupila nisam se pokajala :D

      Izbriši
  4. Čestitam na suradnji :) Paletica je stvarno lijepa ja je imam u ljubičastim i sivim tonovima i super je :) Sviđa mi se look na očima i kako su kombinirala ovu color trend olovku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovu sam dobila i planiram da nabavim ljubičastu :) i da sigurno ću da snimim nešto ovako i sa ovom paletom napisala sam gore :) <3 molim te pretplati se na moj blog i hvala na lijepim riječima :*

      Izbriši

sejlaosm. Pokreće Blogger.