#3NEW IN: Montenegro i AVON


Neobično mi je pisati ovdje jer me nije bilo nekoliko dana...Odlučila sam da uzmem odmor na svakom polju mog života. Ja sam bila deset dana u Bijelom Polju (gradić na sjeveru Crne Gore) koji je predivan u svakom smislu te riječi.
Šta jedan bloger može da traži u novoj sredini ? Mjesto gdje se može kupovati šminka. 
Opaska jedna, nećete vjerovati u tako malom gradu se prodaje AURA, make up REVOUTION, Freeman- raj na ovaj i onaj način. 
Moram priznati da sam se baš jako dobro odmorila, sumirala utiske, odlučivala i puno kupovala, mislim da jedna osoba s vremena na vrijeme treba tako jednu detoks terapiju od svega. U međuvremenu mi je sestra poslala poruku da mi je stigao poklon od AVON-a i stvarno je to bio vrhunac dešavanja.

Do sad nisam imala ništa od AURA i tiho sam patila, tako da prve kupljenje stvari su bile baš od ovog brenda- fiksator šminke Fix ME! i tečni karmin Absolute MATT u nijansi 'Stop Staring-617'. Fiksator još nisam probala jer imam još malo AVON-ovog fiksatora, a što se tiče ovog tečnog karmina mogu samo reći da sam ga nosila svaki dan.
Na prvo nanošenje sam bila malo zbunjena jer je bio čudan osjećaj na usnama, kako se suši tako se boja pojačava , reći ću samo: postojan, pigmentovan, trajan (i jela i pila s njim), ne suši usne... Vjerujem da će svaka koja posjeduje makar jednog ovog mališana reći isto, a ja ću reći : želim vas sve, vi ste moja djeca !




Ukoliko ste upratili moju Wish Listu mogli ste vidjeti da sam poželjela Make up REVOLUTION plaletu, i kupila sam je. Moja plaleta je pod nazivom ICONIC 1 i koliko sam oduševljena njom mislim da će uskoro imati više imati slika na mom instagramu od mene.




Kad smo već bili kod dijela Make up REVOLUTION kupila sam i puder u kamenu translucentni (providan) i još nisam saznala kakav je na dijelu. Oduševljena sam načinom otvaranja i ogledalom koji se nalazi sa zadnje strane.




Odmah drugi dan sam kupila dvije stvari od Golden Rose: tuš za oči i lak za nokte.
Tuš za oči je imala moja rodica kod koje sam bila i oduševila sam se pigmentacijom, intezitetom te crne boje, četkicom i to što stvarno se sve može odraditi bez muke. Lak je u nijansi 06- predivna neutralna boja.





Šetajući tako centrom sam vidjela Freeman maske za lice, i znam da je Ana2Cats oduševljena njihovim pilingom za ruke i to mi je uvijek bilo nekako kao ozbiljna preporuka za ovaj brend, i kupila sa je. Ovo je anti-stres maska (A kome to nije potrebno ?!) na bazi minerala iz mrtvog mora i sa mirisom mentola i limuna, nešto što je zanimljivo je da kad je nanesete izgledate kao Avatar. Koristila sam je samo jednom i mislim da nije to dovoljno da se stekne neko ozbiljno mišljenje.



Već sam gore napisala da sam dobila dojavu o AVON paketiću koji mi je stigao i tu se našla cijela kolekcija AVON Care royal jelly (matična mliječ) : losion za tijelo, balzam za ruke, nokte, zanoktice i krema za lice.



Pošto je ovo cijela kolekcija ja ću o ovome napisati ozbiljnu recenziju samo kad steknem mišljenje o svakom proizvodu ponaosob. Cijela kolekcija je bogata vitaminom E, dvadesetčetiri sata hidratacije i dermatološki je testirano.
Šta kaže AVON o ovim proizvodima:

Losion za tijelo: Raskošna formula losiona za tijelo njeguje suhu kožu, udvostručuje razinu hidratacije kože te pruža osjećaj ugode. Nemasna formula. Hipoalergeno.

Balzam za ruke, nokte i zanoktice: Ovaj balzam hidrira kožu i do dva puta i pri čestom pranju ruku. Ne masti. Brzo upijajući.

Krema za lice: Ova krema za lice hidrira kožu i u trenutku pruža osjećaj udobnosti koži čineći je mekanom. Klinički testirano.

U paketiću se našao i balzam za usne u boji. Moja nijansa je Reviving Raspberry.
Prelijepa boja i tekstura, družili smo se malo i mogu reći da su prvi utisci pozitivni. Hvala AVON-u koji se pobrinuo za mene od glave do pete u ovim hladnim danima kad nam je njega i zaštita kože jako bitna.





Nekako mi ove NEW IN objave uvijek budu opširne, ali to je najbolji dokaz dijagnoze- šminka kao porok. U narednom periodu očekujte puno priča i recenzija. Još jednom hvala AVON-u što su mislili na mene.



Ostajte mi zdravi, sretni i nasmijani.

S ljubavlju, Š. 

Broj komentara: 19:

  1. Super si se ponovila. :) Zelim da vidim ovu MUR paleticuuuu <3 :)
    Inace, Freeman maske hvale cesto. Ja sam isprobala crnu i zutu posto imam masnu kozu. Crna mi je i piling i maska, ona je nesto sto cu kupovati dokle god ima da se kupi. Bas mi fino lice bude posle nje. I posle zute bude slicno, ali ona nema tu "moc" kao crna da ispilinguje i za nijansu je manje volim. Vjerovatno cu probati jos neku :) <3 :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ti kažem da sam zaljubljena u MUR paletu. <3
      Ako Bog da crna je sljedeća na meti za kupovini :)

      Izbriši
  2. Imaš odličan blog i odlično pišeš :D
    xoxo ♥

    ✨ forever-blogm.blogspot.com ✨ -ako zapratiš moj blog javi mi u komentarima kako bih ti uzvratila ♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Sviđa mi se što si kupila! Ne mogu više gledati ove Aurine stvarčice jer nikako da je dočekamo u HR :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Predivno je sve :) i mi smo u Bosni dočekali Auru konačno :)

      Izbriši
  4. jako lepo dopada mi s kako pises! nazalost mi u srbiji ne mozemo da narucujemo revolution maka up ove!
    ako zelis mozemo da se zapratimo :)
    puno pzdrava
    http://highheelpoodl.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti <3
      Može, sad ću pregledati i tvoj blog :)

      Izbriši
  5. Super si jako mi se sviđa kako pišeš!! Slike su orginalne jako dobre kvalitete,sve pohvalee!!
    Ako želiš možemo se zapratitii <3 <3

    http://pinkyfashiondiary.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, hvala :) sad ću pogledati tvoj blog i možemo se zapratiti :) :*

      Izbriši
  6. Jako me zanimaju Freeman maske za lice i kupit ću neku čim ih nađem. :D AURA je konačno i u Sarajevu pa ću po neke od njenih proizvoda, nadam se, uskoro. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad kažem da ću sigurno napisati recenzije o JEDNOM proizvodu (iako je filozofija mog bloga da ide neka grupna recenzija da se ima šta pročitati) onda znaj da vrijedi :)
      Evo za tebe jedno brzinsko mišljenje: fino miriše, malo zateže lice i koža nakon nje je mekaanaaa *_*
      <3

      Izbriši
  7. Divan post.
    Postala sam clan tvog bloga ako zelis uzvrati.


    aleksandrascorner.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Slatka mi je ova paletica, al mislim da mi stvarno ne treba haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti što me pratiš, pratim i ja tvoj blog :*****

      Ako ćeš iskreno nikad je nisam ozbiljno koristila i testirala više mi je ukrasa radi i da zadovoljim prokletu prirodu u sebi :D haha

      Izbriši
  9. Odlični noviteti :-D jedva čekam recenzije za Revolution jer sam nešto maštala da naručim koju paleticu sa njihovog sajta...

    OdgovoriIzbriši

sejlaosm. Pokreće Blogger.