Hello Hair !


Sigurno ste na mom instagramu (pratite me: @sejlaosm) vidjeli fotografije ove maske koja je stigla iz daleke Australije na moju adresu. Opaska jedna- ja nikad, ali nikad nisam kući kad mi nešto poštar dostavi, uvijek to preuzme neko drugi ! 
Kad su me kontaktirali iz Hello Hair-a odmah su mi ponudili saradnju, nevjerovatno brzo odgovaraju na mail s tim da je razlika u vremenskoj zoni ogromna. PR ove firme je  prijateljski raspoložena za sva pitanja i odgovore. Meni je maska stigla na kućnu adresu za tačno dvije sedmice. Maska je došla u plavoj koverti gdje se nalazi njihov logo i naznaka da je riječ o poklonu. Kad sam otvorila tu kovertu tu se našao letak o korištenju maske i maska koja ima 100g. 
Letak ću da sačuvam i stavim u okvir jer mislim da će biti odličan ukras za moju sobu.



Jedva sam čekala da počnem koristiti masku. Odmah sljedeće pranje kose odlučila sam da je stavim na test. Proizvod se nalazi u predivnom pakovanju koje mi je potpuno inspiritivno  (mene lično podsjeća na pješčane plaže i gola ramena). Masku treba držati na nekom hladnom mjestu (tipa frižider) i prije korištenja je ostaviti na sobnoj temperaturi da bi postala tečnija i pogodna za korištenje. Sastav se temelji na prirodnim sastojcima (kokosovo, bademovo, ricinusovo, arganovo i maslinovo ulje). Ovo je veganski proizvod što mi je veliki plus za ovu masku. 
Ja sam neko ko pada na simpatična pakovanja i mirise, ali ova maska žene moje ima takav miris da sam ja prije neko što je bila spremna za korištenje mirisala svako malo.
Miris je citrusan pomješan sa kokosom, svaki put poželim da odem u daleku Australiju dok mi kosa svijetli zbog sunčevih zraka i pijem neki hladni sok ispod palme. Pusti snovi- idi u školu i školuj se !!!




Ukoliko mislite da je previše dati 18 dolara za 100g varate se, jer je većina maske u tvrdom stanju koji se rastopi na vašim rukama. Otvor je praktičan tako da će te moći kontrolisati količinu proizvoda. Kad prvi put otvarate masku imate sigurnosni prsten tako da znate da niko prije vas nije otvarao istu. 
Postoje sad trenutno tri vrste maske na istu temu što možete pogledati na njihovom službenom sajtu: http://int.hellohair.com.au/.



Hello Hair maska se koristi tako da na dlan stavimo količinu koja nam je potrebna, nanosimo je na suhu ili mokru kosu od tjemena do krajeva. Proizvođač navodi da je 30 minuta sasvim dovoljno za djelovanje maske i da je količina pogodna za 3-4 korištena u zavisnosti od dužine kose.
Šta se meni desilo? Mislim da sam prvi put stavila previše maske na tjeme i morala sam dva puta da perem kosu, ali nakon toga mi je kosa bila toliko mekana, sjajna i svilenkasta na dodir. Ja često vežem rep, i kosa ima lijepu težinu tako da takva frizura izgleda perfektno.
Sad masku stavljam samo na vrhove, i odlično mi radi posao jer je i najmjenja za hidrataciju  suhe kose (a obično su vrhovi ti koji vape za hidratacijom). 


Za posao koji radi, sastav i miris ova maska je pun pogodak. Što se tiče količine i cijene mislim da to može biti mana, ali makar svoju kosu ne uništavate raznim vrstama hemikalija koji prividno popravljaju stanje.


*Ovo je PR proizvod i ova objava je isključivo moje mišljenje o proizvodu. 
Instagram Hello Hair: @ohhellohair

Šta mislite o tome da s početkom ljeta ovaj blog postane i modni? 


Ostajte mi zdravo do sljedeće objave.
S ljubavlju, Š.

Broj komentara: 16:

  1. Ja sam tebe stavila na "send me notifications" kod sebe na fejsu i svaki put kad nešto postaviš ja dobijem onaj "bling, bling " ton na mobitelu. <3

    Anyways, ovo je taaaaaako privlačna stvar.

    Modni blog - pun pogodak!

    pozz

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E pa drago mi je da tako nešto čujem, pratim i ja tebe <3 želim ti puno sreće sa radom :**
      Ovo može da se jede :'D Hvala ti, nadam se lijepom vremenu i dobrim fotkama pa da počnem s tim, naravno neću zapostaviti šminku i moje životne pričice :)

      Izbriši
  2. Slazem se, postavljaj i outfit postove. Ja sam planirala uciniti isto ali lose sam tehnicki opremljena. Odlican post :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni zvuci zanimljivo zbog sastojaka, a volim da mackam kosu. :) Voljela bih da je probam ali nisam sigurna da zelim da cekam nesto iz Australije, psihicki me ubija. :D
    Sto se tice outfit postova, zasto da ne, treba da dodas i to. Djelujes mi kreativno. :) I ja sam razmisljala nesto na tu temu ali mislim da ce to jos sacekati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naruči nekad Bgm je odlična :*** Hvala ti <3 :)
      Nadam se da ćeš i ti početi :)

      Izbriši
  4. Vidim da je ova maska jako popularna i bas nameravam da probam, dopada mi s tvoja recenzija :) Jeste skuplja, ali mislim da vredi :)

    OdgovoriIzbriši
  5. pakovanje mi je mnogo zabavno :D imam bas dugu kosu i voljela bih da isprobam ovaj proizvod :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pakovanje je vrhunsko :) Ja žeeeeelim opet nazad moju dugu kosu :( <3

      Izbriši
  6. Baš mi se sviđa dizajn pakovanja. Mislim da bi se odlično snašla i sa fashion postovima,s obzirom da su i ovi beauty pun pogodak :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Super post!!! <33

    Ako želite pogledajte naš novi post i ukoliko ste iz Srbije prijavite se za giveaway- http://diyformi.blogspot.rs/2016/02/giveaway-diy-sveska-i-blokcici.html

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlican post !! Zaprati me na mom blogu ako zelis i ja cu tebe <3
    http://infashionistastyle.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  9. bas mi je drago zbog ove saradnje sjajan post i ja bih volela da isprobam tu masku!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši

sejlaosm. Pokreće Blogger.