#4 NEW IN: Hello March !


Nije me bilo više od dvije sedmice i očekivala sam da se okupite u velikom broju za pokoj duši. Šalu na stranu, bila sam rastrgana između obaveza i bloga. Pošto takva kakva sam ne volim fušeraja na blogu i smatrala sam da je bolje da sačekam pa vam  napišem nešto kako treba nego da objavljujem tek onako da bi se objavilo.
Lično na blogovima najviše volim da čitam objave pod nazivom "NEW IN" uvijek su mi zanimljive i može se svašta novo vidjeti i pročitati. Tako da danas ja vama pišem jedan NEW IN.



Ovo će biti objava sa puno slika, tako da počnemo da ne bi zanoćili.
Možda će vam biti čudno što o ovome pričam, ali mislim da je intimna higijena žene nešto najvažnije. Ja koristim odavno NIVEA Intimo gel koji košta oko 8KM za 250 ml. U AVON katalogu sam vidjela da je njihov gel za intimno pranje na akciji 3,90KM za 300 ml. što mi je super jer ja takvu vrstu gelova koristim na dnevnoj bazi. 
Što se tiče NIVEA Intimo gela družimo se jako dug period tako da već imam neko mišljenje: elegentno mat bijelo pakovanje, nježan miris, gelast s pravom mjerom (ma nemoj Šejla gel pa gelast), dobro pjeni i ima dvije mogućnosti : intimno pranje i brijanje intimne zone što mi je super. AVON gel još nisam ni otvorila jer mi je tek stigao, pa ne znam ništa o tome kako se ponaša, a na pakovanje sam već pala.


Kao što već znate da sa firmama iz Australije imam odličnu saradnju. Ponovo su mi na kućnu adresu stigle druge dvije maske Hello hair i ja sam oduševljena. O Hello Hair sam pisala već ovdje: Hello Hair. Predivna maska, toliko lijepo nahrane i moju žestoko tretiranu kosu, pakovanja druge dvije maske su mi još ljepša, sve moje preporuke i pohvale. 
Prije više od dvije sedmice mi je stigao čuveni Body Blendz u najpoznatijoj varijanti. Sigurno vam za par dana pišem mišljenje o ovom pilingu i šta to se desilo sa mojim licem nakon korištenja. Pakovanje Fit Detox tea je stiglo prije tri dana i nisam počela sa upotrebom pošto prvo moram da pročitam detaljnije recenzije jer ipak je to proizvod koji unosimo u sebe.




Kao što znamo mjesec u kojem se nalazimo je nekako rezerviran za žene. Ja sam u prve dvije sedmice sebi dala za pravo da se počastim i da nesebično čekam poklone.  




Afrodita set i AVON parfem Outspoken Party sam dobila od moje tetke kao što ste vidjeli na Instagramu (@sejlaosm) i ništa nisam počela da koristim. Čekaju svoj red. AVON prskalicu za kosu nisam koristila još uvijek, moju najdražu kremu na bazi matične mliječi sam opet naručila jer se pokazala odlična za ono i čemu služi (pisala o cijeloj Royal jelly kolekciji ovdje). Masku na bazi kavijara sam probala sinoć prvi put i toliko mi je bila predivna jer je puna šljokica. Ovo je ona vrsta maske koja se suši 20 minuta i skine se poput folije sa lica.





Jako se radujem periodu koji dolazi. Volim lijepo vrijeme i mojoj koži nedostaje vitamina D. Uskoro završavam sa školom i ozbiljno ću se posvetiti ovome što volim i želim da radim.

Nadam se da ste se obradovali mojoj novoj objavi. Da li ste koristili nešto od ovih proizvoda?

Čitamo se uskoro i ostajte mi zdravo.
S ljubavi, Šejla. <3
























































Broj komentara: 6:

  1. Probala Avonov gel za intimno pranje za tinejdzere, odusevljena sam. Skoro je potrosen. Kupila afrodita set, moj je od jojobe odlicno mirise. Masku sa kavijarom dobila danas, probala i odusevila se :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisi me zaboravila :* Ehh onda vjerujem da ću i ja biti zadovoljna :)

      Izbriši
  2. Odlični su noviteti :D Javi kakav je ovaj Fit Detox Tea :)

    OdgovoriIzbriši
  3. E i mene zanima taj caj :D predpostavljam po kom principu radi ali javljaj obavezno sta se desilo :) Super stvarcice <3

    OdgovoriIzbriši

sejlaosm. Pokreće Blogger.