S O U F E E L


Nešto potpuno drugačije od mene od onoga što ste navikli da čitate na mom blogu. Biće ovo post sa puno slika, tako da ćemo odmah početi. 
Uvijek su me privlačile ove narukvice koje se mogu personalizovati i da niko u svijetu nema istu tj. da se ne može desiti da neko sastaviti istu kombinaciju privjeska kao vi.
Kad sam stupila u kontakt sa firmom SOUFEEL ponudili su mi jednu narukvicu po izboru :klasična-kao što je ova moja, iz jednog komada- poput velikog prstena i kožna koja je izrađena od prave kože (važna informacija za one koje se odluče za treću varijantu).

Nakon što sam izabrala narukvicu došao je onaj teži dio- u moru prelijepih privezaka naći samo pet. U jednom trenutku mi je bilo teško naći bilo šta, a kasnije sam imala beskonačno nekih koji mi se sviđaju i ugasila sam prozor jer su mi misli bile haotične.
Zapravo moj vam je savjet da prvo zamislite sebe i svoju osobnost pa da tako kreirate narukvicu, najjednostavnije je da kombinujete jednu ili dvije boje. Kad bih izabrala jedan privjesak otvorila bih ga u posebnoj kartici i pogledala kako mi izgleda pobliže.
Sam sajt SOUFFEL-a je jako pregledan i lagan za pretraživanje jer je sve svrstano u kategorije podkategorije. Sajt SOUFEEL-a : www.soufeel.com.

PR SOUFEEL-a je jako ljubazan i meni je nakon svakog odgovora na mail rekao da se ne libim pitati ga bilo kad i bilo šta. Narukvice i privjesci su napravljeni od srebra sa žigom 925 i uz kombinaciju sa Swarovski kristalima. Između ostalog u SOUFEEL-u se može naći kolekcija nakita od 14K zlata i "rose gold" koje su malo skuplje.

Ako vam je teško da nađete perfektnu kombinaciju na sajtu postoje već složene narukvice koje možete kupiti, što mislim da je super ukoliko neki muškarac kupuje poklon jer ne bih baš voljela da vidim kako bi oni napravili neku narukvicu sa određenom temom (!!!).








Paket dođe u crnoj vrećici koja se mora kidati da bi se otvorila tako da znate ukoliko je neko i pokušao to uraditi. Narukvica i privjesci su spakovani u posebne kesice pa je sve potpuno bezbjedno dok paket ne dođe u vaše ruke.

Ova bijela kutijica je toliko predivna i meni pravo inspirativna, da ukoliko na svakoj fotografiji na Instagramu od sad pa za dane buduće je budete viđali nemoj da bude da nisam upozorila. U paketu se nalazi i vrećica ukoliko želite nekome pokloniti, a u maloj bijeloj kutijici se nalazi crna krpica (materijal je poput one za naočale).





Moja narukvica je srebrena sa rozim detaljima. Mislim da me ti neki detalji opisuju što je naravno i cilj ovih i ovakvih vrsta nakita. Prve dvije kuglice sam uzela jer mi se sviđaju i predivne su.

1. Fotoaparat- svi već znate da je fotografija jedna od mojih ljubavi (Vintage camera charm)
2. Pero- za mene je pero simbol slobode, unikatnosti i mekoće (White feather charm)
3. Beskonačno slovo A- ime meni najdraže osobe na ovom svijetu (Alphabet A charm)

Fotografiju svakog privjeska možete pogledati pobliže klikom na istu imate opciju zumiranja. Ja garantujem da su sve fotografije vjerodostojne, šta sam tražila i zamislila to sam i dobila.



Ukoliko se odlučite kupiti ovu narukvicu imate popust od mene 5% (toliko sam uspjela izvući) koristeći kod: BLOG5. Želim vam reći da na njihovom sajtu uvijek imate puno veća sniženja pa bacite oko, ali tad ne možete koristiti mojih 5%.

Kod nas u Sarajevu postoji jedan sličan brend koji prodaje narukvice na ovaj fazon, ali je znatno skuplji. Ja sam jako zadovoljan i sretna što mi je ova narukvica pala šaka.






Ostajte mi zdravo do sljedećeg čitanja.
S ljubavlju, Š. <3

Moj instagram: @sejlaosm 

2 komentara:

  1. Otkad sam vidjela fotku ove kutijice na instagramu, jedva sam docekala ovaj post! Odlicne si privjeske izabrala, fotoaparat i slovo A mi se najvise dopadaju!

    OdgovoriIzbriši

sejlaosm. Pokreće Blogger.