P R O M


Zdravo drage moje !

U petak 27.5.2016. je bio dan moje mature. Naravno  ja kao i svaka djevojka sam počela sa pripremama puno ranije. Haljinu sam šila jer sve ostale nisu zadovoljavale moje kriterije "dobre haljine". Mrzim komercijalne varijante i one koju ću imati ja i njih deset. 
Ne patim od toga da neko nosi istu stvar kao ja jer na svakom ista stvar različito izgleda. Moja misao vodilja je "old Hollywood glamour"...

Frizuru sam pravila kod svoje stalne frizerke i nije me razočarala, a šminkala sam se kod predivne Lejle (link njene facebook stranice: Make up by Lejla). Lejla koristi jako dobru i kvalitetnu šminku tako da će vam sve biti na mjestu cijelu noć (iz ličnog iskustva).



Matura je bila u hotelu Radon Plaza i iskreno nisam bila zadovoljna dešavanjima na tom mjestu. Sala nije bila uopšte glamurozna i zapravo se pravo slavlje mature odigralo van hotela do kasnih večernji ili ranih jutarnji sati (pa kako vam drago) u klubovima. Maturu sam zamišljala bez nekih velikih očekivanja jer bolje da se iznenadim nego razočaram, a zapravo je bilo puno smijeha do suza, plesanja, zabave i to je onaj magični momenat kad se zaborave sve ružne i loše stvari koji su nam se dešavali tokom školovanja. 

Ja sam neko ko uvijek priča:






Daleko sam od onih sa naslovnih strana, ali vjerujem da svaka od nas nosi neki X faktor u sebi koji će pronaći prije ili kasnije. 
Mislim da sam ostala dosljedna sebi i da sam opravdala mišljenje jedne meni mnogo drage profesorice "ona je uvijek bila malo drugačija". Na cjelokupni izgled šarm nam dođe kao kap parfema, a ispod čipke možemo da krijemo tone seksipila.






Vjerujem da među vama ima još onih koji čekaju dan svoje mature. Nadam se da će mi oni kojima je matura prošla napisati kako su se proveli.


Kako Vam je bilo na maturi?


S ljubavlju, Š. <3

Broj komentara: 6:

sejlaosm. Pokreće Blogger.