AVON Shine Burst ruževi- Mat više nije IN?


Shine Burst ruževi su novitet iz AVON tvornice. AVON mat ruževi su izazvali pravu pomamu za pliš na usnama, ali vjerujem da će i ovi ruževi naći svoje mjesto kod onih koji vole prozračne i lagane formule na usnama. Već sam obećala da ću vam pisati o svim svojim favoritima ljeta.








Veliki sam zaljubljenik u mat ruževe, ali svi znamo kako oni znaju i mogu da isuše naše usne, tako da sad iste koristim samo za noćne izlaske i u specijalnim prilikama. 
Moji vjerni saputnici ovo ljeto su bili Shine Burst ruževi u predivnoj metalik ambalaži. Nijanse koje sam ja dobila su iz različitih verzija Shine Burst ruževa:

-Honeysuckle (nude nijansa)
-Vivid Cherry (ljubičasta nijansa)
-Grapefruit (crvena nijansa)
-Strawberry Blush (crvena nijansa)
-Tangarine Gleam (roze nijansa)


  • Grapefruit -tamnosmeđa nijansa Shine Burst ruža koja u sebi ima sitne zlatne šljokice
  • Vivid Cherry -predivna ljubičasta nijansa sa malo crvene u sebi i ime je savršeno opisuje
  • Grapefruit - svijetlocrvena nijansa i moja najdraža.
  • Strawberry Blush- tamnocrvena boja sa sitnim zlatnim šljokicama
  • Tangarine Gleam -nježno roza nijansa 








Ruževi su jako hidratantni. Lako se nanose, a još lakše skidaju. Bogati su uljima i nisu ljepljivi. Ruževi nemaju pretjeranu dugotrajnost i jelo neće preživjeti, dok vjerujem da piće hoće. Lako se popravljaju i ne morate biti naročito precizni. Bez jela i pića vjerujem da će preživjeti nekih 2 do 3 h i već nakon tog vremena će početi da nestaju sa usana. Ruževi se preslikavaju na čaše i sve što vaše usne dotaknu, pa imajte to u vidu. Nisu otporni na poljupce. Shine Burst ruževi se ne prelijevaju preko ruba usana pa su idealni za tople dane. Ukoliko koristite olovku za usne malo će se produžiti životni vijek ruža koji nanosite. Shine Burst ruževi će u jednom sloju biti poput sjajila, dok će sa više slojeva imati potpuno prekrivanje.
  





Da li se vama više dopadaju mat ili sjajne usne? Da li je vama još uvijek mat IN?



Ostajte mi zdravo do sljedećeg pisanja i čitanja. Očekujem vaše komentare.
S ljubavlju, Š. <3

Broj komentara: 5:

  1. Ja inace i dalje nosim mat boje jer ih jednostavno obozavam.
    Po meni su NYX-ovi najbolji, ali to je vec stvar ukusa.
    Super si opisala ove ruzeve :D

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaa.
      I ja jako volim mat ruževe, ali neka se usne malo odmore. Meni su AURA najdraži. :)

      Izbriši
  2. Koliko god ja voljela sjajne ruzeve, oni bas ne vole mene i svaki mi bolje pase mat. Ljepse izgleda na mojim usnama 😊 a ovi tvoji su mi jako lijepi! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Divan post draga! Ja mislim da su mat ruževi još uvek in, jer većina devojaka iz moje škole ih koriste, a i puno žena viđam u gradu sa mat ruževima:) Ja iskreno više volim mat karmine, jer mogu jesti, piti, a da ne razmišljam hoće li se pokvariti izgled usana ili ne. Takođe, smatram da mi sjajni karmini, kao i sjajevi ne stoje, ali možda bih mogla probati ove sa slike, jer što da ne, možda me ubede u suprotno i možda mi se dopadnu:)

    Kika's blog

    OdgovoriIzbriši

sejlaosm. Pokreće Blogger.