RIMMEL STAY MATTE i ESSENCE SHADING POWDERPriča o favoritima ljeta (života) se nastavlja. Danas pišem o ljubavi nad ljubavima. Oba proizvoda koje ću danas recenzirati dokazali su mi da niska cijene i kvaliteta mogu ići ruku pod ruku. Rimmel puder u kamenu kao i  Essence bronzer i hajlajter su na onoj jeftinijoj strani jako kvalitetnih proizvoda bez čega bi moja rutina šminkanja danas bila nepotpuna. 
Rimmel Stay Matte puder u kamenu ( 004 SANDSTORM)

Nema te zaljubljenice u šminku koja ne zna za ovaj već kultni proizvod. Vjerujem da skoro svaka od vas već ima jedan komad ovog po mom mišljenju najboljeg pudera u kamenu čiji naziv najbolje opisuje njegovu moć- ostani mat. Ja imam masniju T zonu i vodila sam bitke da ne sijam kao tepsija sa raznim puderima u kamenu od Farmasi pudera od kojih sam imala brašnjav efekt do MUR pudera koji meni nije obavljao ono što je obećavao. Puder koristim već pola godine i jako se sporo troši. Rimmel Stay Matte mi radi tačno ono što treba - matira i bluruje rupice koje imam na koži, ne prosijam makar 8h, nemam brašnjav efekat, bez osjećaja težine ili maske na licu. Smatram da ovo savršenstvo od pudera u kamenu zaslužuje bolje pakovanje. Pakovanje je napravljeno od jako tanušne plastike sa upitnim poklopcem koji garantuje lomljenje sadržaja i to je jedina zamjerka koju mogu naći ovom proizvodu. 


Essence Shading Powder (01 LIGHT)

Ovaj proizvod sam kupila u maju ove godine i družimo se aktivno. U prozirnom pakovanju se nalazi bronzer i hajlajter. 
Bronzer i ja smo u hate/love odnosu jer ima mrvicu crvenih tonova u sebi pa mi je više odgovarao u ljetnom periodu kad samo četkicom "pretrčim" po licu za brončani izgled kože. Hajlajter je srebrn sa usitnjenim šljokicama i zaista daje jako lijep i zdrav izgled koži.
Oba proizvoda se jako lijepo blendaju na licu i imaju mogućnost nadogradnje. 
Ja se kupam u ovom hajlajteru i kraj.Da li se vama dopadaju ovi proizvodi?
Da li posjedujete jedan primjer Rimmel Stay matte pudera?Ostajte mi zdravo do sljedećeg čitanja i pisanja.
S ljubavlju, Š. <3

Broj komentara: 12:

 1. Kod nas se ne može naći taj Essence proizvod još uvek, šteta.
  P.S. Torba je vrh, kao i uvek. :)
  Šminke nikad dosta

  OdgovoriIzbriši
 2. Sviđa mi se post *_* DEfinitivno cu te proizvode probati <3

  http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

  OdgovoriIzbriši
 3. Love your post :)

  https://ordinaryblondie9.blogspot.hr/2016/10/schoolgirl-dreams.html

  OdgovoriIzbriši
 4. Great items Really interesting post...thx for sharing! xx
  www.soslubadem.blogspot.com.tr

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja ovaj puder u kamenu koristim vec dvije ili tri godine i prezadovoljna sa njime. Definitivno nisam srela bolji puder i sve sto si napisala je u potpunosti tacno. Sto se tice ovog hajlajtera, ja sam ga isprobala jednom, ali nisam bila nesto fascinirana, ali opet je to od osobe do osobe. Uglavnom post je divan ❤❤❤

  http://imagenestristes554.blogspot.ba

  OdgovoriIzbriši

sejlaosm. Pokreće Blogger.