Eve Discovery Avon promocija i nova linija mirisa (i riječ, dvije o parfemima)


Ovaj blog post neću početi sa opravdanjima o svom blog detoksu koji me drži mjesecima. Na blogu su se u mjesecima iza mene mogli naće samo kratke liste želja i ništa više...Ali, ali, odluke su pale da više se neću striktno držati tema već ću pisati kad god imam i osjećam potrebu. 






U Penthouse restoranu Four Seasons je Avon  kompanija predstavljala najnovije mirise. Ovaj put radi se o EVE Discovery mirisnoj liniji koja se sastoji od 3 parfema, a na ovom druženju Avon je predstavio prva dva mirisa iz ove linije.





Život je skup priča u kojem svaki dan donosi nove izazove, nove uloge koje igramo. Nakon uspješnog lansiranja prvog dvojnog mirisa Eve Duet, Avon lansiranjem EVE Discovery kolekcije nastavlja slaviti snagu i multidimenzionalnost žene. Stručno stvorena zbirka pojedinačnih mirisa koju su kreirali neki od najboljih svjetskih kreatora mirisa, ženama daje priliku da se otkriju i pokažu svoje posebne trenutke i da se izražavaju mirisom u svakoj prilici.

Hollywoodska glumica, Eva Mendes nastavlja priču kao zaštitno lice Eve Discovery kolekcije, koja sliiedi uspješno lansiranje Eve Duet mirisa. Zajednička nit koja se proteže kroz sve Eve Discovery mirise i povezuje ih u jednu jedinstvenu kolekciju je ekskluzivna struktura mirisa koja pretvara ženinu siluetu u miris. Ova struktura je poznata kao “ženstveni kod” i sastoji se od sočnih crvenih voćki koje pokazuju njenu energiju, delikatni cvjetni mirisi koji predstavljaju njenu individualnost i prozračne drvenaste note za njenu snagu. Svi mirisi su u skladu najnovijim trendovima u kreiranju mirisa, poput cvjetnih i voćnih kompozicija.




Avon je kao i uvijek bio na visini zadatka i omogućio meni i mojim kolegicama iz ovog online svijeta da se družimo tu noć na par sati. Pored promocije Avon parfema magazin Ljepota i zdravlje je proslavljao svoj 10-ti rođendan. 




I naravno da se dobro jelo...



I naravno, da se ovom svijetu tipkanja i monitora vraćam svako malo jer mi je omogućio da se družim sa ljudima koji kao nigdje dijele iste strasti sa mnom. 

Držimo se uskoro, veoma uskoro, časna.


Ostajte mi zdravo do pisanja i čitanja. 
S ljubavlju, Š. 

2 komentara:

  1. Wonderful post, my dear, really interesting!
    Have a nice weekend! ♥

    New post is on my blog!
    Visit me, Malefica

    OdgovoriIzbriši
  2. Great post! Beautiful photos!

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši

sejlaosm. Pokreće Blogger.