Kako sam započela blog ?

Ovaj blog je zapravo produkt dugogodišnje želje da nešto javno objavim i da drugi to čitaju (ili barem da to pokušaju). 

Da li sam prije počinjala blog?

Priznajem počinjala sam blogove (hvala Bogu na Bloggeru nije teško raditi i uređivati) ali sam brzo prestajala nakon jedne, eventualno dvije objave. Zašto ? Smatrala sam da možda u tim godinama nisam zanimljiva, da nemam šta da ponudim, a sad vidim da je i bolje što sam sačekala da ta želja sazri u meni i da ozbiljno počnem da gledam na jednu životnu strast. 

Zašto baš ta životna strast ? 

Oduvijek sam se interesovala za modu, kozmetiku, šminku, to je za mene umjetnost. Kao i što pisanje ove objave ili svake sljedeće smatram vještinom sa kojom se možemo roditi,ili to može biti samo želja da plovimo ovim vodama.

Naslov "Balkan Vogue"? Hmm..

U mojim ex. blogovima sam imala razne naslove ali jednog dana dok sam razmišljala o blogu i čitala po internetu ugledala sam naziv "Vogue" (Američki časopis "Vogue" koji je osnovan 1892. godine i biti na naslovnicama časopisa je prestiž svakoj slavnoj ličnosti) i na to dodala još riječ Balkan- to je priča koja se krije iza naslova !
 (blog je spletom sretnih okolnosti dobio novi naziv-ŠminkeRaj) :)

Da li ću odustati opet ?
Iskreno se nadam da neću . :) 


Šta očekivati ?

Fashion and more- kratko i jasno ! 



Da li imam podršku?

Naravno, blog je posljedica podsticaja i mislim da ga nikad ne bih počela, možda bi ovi redovi zauvijek ostali u mojim mislima ili na papiru, ko zna ?! 



2 komentara:

  1. Odgovori
    1. Hvala draga Majda, nadam se da ćeš da se pretplatiš na moj blog da se družimo i na fb stranici: https://www.facebook.com/%C5%A0minkeraj-425217591012041/ ! :)

      Pogledaj ostatak bloga... <3

      Izbriši

sejlaosm. Pokreće Blogger.